Wie

Sinds 1 januari 2005 ben ik, Yvonne Rijnsdorp gestart met Mentoria, bureau voor professioneel mentorschap. Vanaf die tijd heb ik dit rustig opgebouwd tot een goedlopend bedrijf.
Al sinds 1979 ben ik werkzaam in verschillende sectoren van de zorg. Ik heb onder andere gewerkt als A-Verpleegkundige, leidinggevende, verscheidene jaren als maatschappelijk werker op een afdeling ouderenpsychiatrie en heb ouderen begeleid bij het zelfstandig wonen. Met mijn brede opleiding en ervaring ben ik goed in staat de taken van een mentor op mij te nemen.
Vanaf 1 januari 2011 is er een beroepsvereniging voor Professionele mentoren. Welke ik mede heb opgericht en tot november 2016 de voorzitter ben geweest.. 
Sinds november 2011 heb ik secretariële ondersteuning. Inmiddels wordt deze functie vervuld door Francis. Zij werkt een aantal uren per week om ons te ondersteunen.

Raymon Honing is in augustus 2015 gestart als stagiair bij Mentoria om het vak van mentor te leren. Na zijn stage is hij inloondienst gekomen als professioneel mentor. Per 1 janauri 2018 zijn wij samen in een maatschap onder de naam Mentoria verder gegaan.
Raymon werkt de laatste jaren als pedagogisch hulpverlener in de Jeugdzorg.

Bij ziekte of vakantie nemen wij elkaar waar, waardoor de belangen van onze cliënten ook in deze periode worden behartigd.

Eventuele vragen kunt u via het contactformulier mailen, of u kunt ons via de adresgegevens schrijven of bellen.

U kunt via deze site ook onze folder opvragen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!